MEVSİMLİK İŞÇİ ALIMI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak olan Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmenlik kapsamında Belediyemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 Beden İşçisi(Temizlik), 17 Park Temizlik İşçisi ve 2 Beden İşçisi (Genel) olmak üzere toplam 30 kişilik mevsimlik işçi alımı öngörülmüştür.
        Türkiye
İş Kurumu Genel Müdürlüğüne gönderilen yazı gereği 11 kişilik Beden İşçisi (Temizlik) pozisyonu için toplam 93 kişi, 17 kişilik Park Temizlik İşçisi pozisyonu için toplam 89 kişi ve 2 kişilik Beden İşçisi (Genel) pozisyonu için toplam 59 kişi başvuruda bulunmuştur.

Bu sebeple Beden İşçisi (temizlik) pozisyonu için 44 asil, 44 yedek kura çekimi,  Park Temizlik İşçisi pozisyonu için 68 asil, 68 yedek kura çekimi, Beden İşçisi (genel) pozisyonu için 8 asil, 8 yedek kura çekilişi yapılacaktır.
        Listede belirtilen adayların asil ve yedek olarak belirlenmesi için 30.06.2022 günü saat 10:00'da Belediyemiz Meclis Salonunda Kayseri 9. Noteri huzurunda çekiliş yapılması planlanmıştır. Yapılacak olan çekiliş Belediyemizin
www.talas.bel.tr web adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Son Düzenleme Tarihi : 28 Haziran 2022 17:20