fatma-kirazgiller-aile-sagligi-merkezi

Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi

Hızla gelişen Mevlana Mahallesindeki sağlık tesisi ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait olan araziye hayırsever Kirazgiller ailesi tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi Projesi hazırlanmıştır. 743 m2 arsa alanına iki katlı olarak toplam 700 m2 büyüklüğünde planlanan tesis 19 Kasım 2018 tarihinde hizmete açılmıştır.

Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi

• Kategori Sağlık
  • Yapım Yılı 2019
  • Mahalle Adı Mevlana Mahallesi

Hızla gelişen Mevlana Mahallesindeki sağlık tesisi ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait olan araziye hayırsever Kirazgiller ailesi tarafından yaptırılan  Aile Sağlığı Merkezi Projesi hazırlanmıştır. 743 m2 arsa alanına  iki katlı olarak toplam 700 m2 büyüklüğünde planlanan tesis 19 Kasım 2018 tarihinde hizmete açılmıştır.