MEVSİMLİK İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak olan Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmenlik kapsamında Belediyemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 Beden İşçisi(Temizlik), 17 Park Temizlik İşçisi ve 2 Beden İşçisi (Genel) olmak üzere toplam 30 kişilik mevsimlik işçi alımı öngörülmüştür.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne gönderilen yazı gereği 11 kişilik Beden İşçisi (Temizlik) pozisyonu için toplam 93 kişi, 17 kişilik Park Temizlik İşçisi pozisyonu için toplam 89 kişi ve 2 kişilik Beden İşçisi (Genel) pozisyonu için toplam 59 kişi başvuruda bulunmuştur.

Bu sebeple Beden İşçisi (temizlik) pozisyonu için 44 asil, 44 yedek kura çekimi,  Park Temizlik İşçisi pozisyonu için 68 asil, 68 yedek kura çekimi, Beden İşçisi (genel) pozisyonu için 8 asil, 8 yedek kura çekilişi yapılmıştır.

Kura çekilişi sonucu belirtilen asil adayların listesi yazımız ekinde yayınlanmıştır. 02.07.2022 günü saat 09:00'da adı geçen Asil adayların Belediyemiz Teknik İşler Şantiyesinde mülakat için bütün adayların hazır bulunmaları hususu ilanen duyurulur.

Not: 02.07.2022 günü saat 08:30’da ücretsiz ve daha rahat bir ulaşım için Belediyemiz Ana Hizmet Binasından Teknik İşler Şantiyesine otobüs hareket edecektir.