×
DSİ İLE GÖLETLER TOPLANTISI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürü Okan Bal ve beraberindeki yetkililerle ilçede yapımı devam eden göletlerle ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Ali Dağı 360 Kafe Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda Talas Belediyesi’nden başkan yardımcıları ve ilgili müdürler de katıldı.

KIRSALDA 5 GÖLET İNŞAA EDİLDİ

Burada konuşan Başkan Yalçın, Talas Belediyesi ve DSİ’nin güzel bir işbirliği örneği sergilediğini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana DSİ ile Talas’ın kırsal mahallelerinde tarım ve hayvancılığın gelişmesi için sulama suyu ve birçok gölet yapımı gerçekleştirdik. Özellikle geçen yıl Çömlekçi, Kepez ve Alaybeyli mahallelerimizde yaptığımız 5 göletle hayvancılığın ilerlemesine katkıda bulunduk. Bu sayede büyükbaş ve küçükbaş hayvanların sulama ihtiyaçları giderildi.” dedi.

Başkan Yalçın, Talas’ın büyük projelerinden Zincidere Göleti ve Mesire Alanı olmak üzere kırsalda çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, “İlçemizde yapacağımız gölet çalışmalarıyla ilgili olarak DSİ 12. Bölge Müdürü Sayın Okan Bal ve ekibiyle istişare toplantısı gerçekleştirdik. Ardından Zincidere Göleti Mesire Alanı’nda incelemelerde bulunduk. Kendilerine ilçemizde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Yalçın ve beraberindekiler daha sonra Zincidere Göleti ve Mesire Alanı’nda süren çalışmaları inceledi.


Son Düzenleme Tarihi : 08 Aralık 2021 12:02