SOSUN MAHALLESİ GİRİŞ YOLU GENİŞLETİLİYOR

Kırsal Mahallelerdeki yol bakım onarım faaliyetlerine devam eden Talas Belediyesi, Sosun Mahallesine giden yolda genişletme ve düzenleme çalışması başlattı.

Toplamda 600 metre uzunluğundaki yolun genişliği, 4 metreden 8 metreye çıkarılıyor. İş makinalarıyla dolgu, mıcır serimi ve tesviye çalışmalarının yapılan mahalle yolu, böylece iki katı genişliğe ulaştırılmış oluyor.

Daha önce de Alaybeyli, Çevlik, Çömlekçi, Mengücek, Sakaltutan, Sosun, Süleymanlı ve Yamaçlı Mahallelerinde yol genişletme ve düzenleme çalışması yaparak ulaşımı daha konforlu hale getiren Talas Belediyesi, ayrıca arazi yollarında da iyileştirmeler yaparak çiftçilerin tarla, bağ ve bahçelerine daha kolay ulaşmalarını sağlamıştı.

Son Düzenleme Tarihi : 05 Aralık 2022 11:23